Προσπάθησε να ληστέψει τράπεζα προσποιούμενη ότι φέρει εκρηκτικά

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 18:22
UPD:18:31
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Η 52χρονη συνελήφθη από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έξω από το τραπεζικό υποκατάστημα. Μαζί της συνελήφθησαν ένας 34χρονος και μία 29χρονη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στη σύλληψη μίας 52χρονης, που επιχείρησε να ληστέψει τράπεζα προσποιούμενη ότι είναι ζωσμένη με εκρηκτικά, προχώρησαν το πρωί οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, φορώντας αυτοσχέδια ζώνη αποτελούμενη από καλώδια και φελιζόλ, που έμοιαζαν με εκρηκτικά, η 52χρονη εισέβαλε το πρωί στο υποκατάστημα της τράπεζας και με την απειλή ότι θα πυροδοτήσει την εν λόγω κατασκευή, ζήτησε από υπάλληλο βάλει όλα τα διαθέσιμα χρήματα σε σακούλα.

Όταν όμως ενημερώθηκε από το προσωπικό του υποκαταστήματος ότι τα μόνα διαθέσιμα χρήματα βρίσκονται σε χρηματοκιβώτιο που λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση, η 52χρονη τράπηκε σε φυγή, αλλά δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και τη συνέλαβαν έξω από το τραπεζικό υποκατάστημα.

Μαζί της συνελήφθησαν ένας 34χρονος και μία 29χρονη, που την περίμεναν μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του πρώτου, σε μικρή απόσταση από την τράπεζα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή