17 ΠΑΕ και 5 ΚΑΕ απειλούνται με ανάκληση αδείας

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2003 15:52
A- A A+

Δεκαεπτά ΠΑΕ και πέντε ΚΑΕ απειλούνται με ανάκληση αδείας, αν και το υπουργείο Ανάπτυξης δεν έχει γνωστοποιήσει τον ακριβή χρόνο στον οποίο θα προβεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών.

Για το θέμα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Θεοδώρου απάντησε στη Βουλή σε σχετική ερώτηση. Οπως αναφέρει το πρόβλημα αφορά τις αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες, των οποίων τα ίδια κεφάλαια είναι κατώτερα του ενός δεκάτου του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου τους.

Ο υφυπουργός επισημαίνει ότι ελήφθησαν υπόψη η αξία των ποδοσφαιριστών, τα ίδια κεφάλαια των ΠΑΕ όπως προκύπτουν από τον ισολογισμό τους στις 30.6.2002 και οι τυχόν αυξήσεις ή μειώσεις του μετοχικού τους κεφαλαίου που αποφασίστηκαν από τη λήξη της χρήσης (30.6.2002) μέχρι σήμερα.

Με βάση τα παραπάνω, το θέμα αφορά τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΑΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ, ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΠΑΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΕΙΑΛΙΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΠΑΕ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΠΑΕ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Επίσης τις ΚΑΕ ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΚΑΕ ΜΑΡΟΥΣΙ.

Πηγή: ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις