Φέισα: «Το μυαλό μας στην Καλλονή»

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 17:17
UPD:17:22
ICON/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Η εικόνα που έχω από την προετοιμασία που κάναμε είναι πολύ καλή» είπε ο Σέρβος μέσος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στον αγώνα της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας με την Καλλονή είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των παικτών του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Λιούμπομιρ Φέισα.

«Η εικόνα που έχω από την προετοιμασία που κάναμε είναι πολύ καλή» είπε αρχικά ο Σέρβος μέσος και συνέχισε: «Δώσαμε δυνατά φιλικά παιχνίδια και μπορεί σε μερικά να μη δείξαμε καλό πρόσωπο, αλλά προερχόμαστε από σκληρή προετοιμασία και η κούραση ήταν μεγάλη. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος και ξεκινάμε με πολύ μεγάλη αισιοδοξία την εφετινή σεζόν».

Για το εάν τα δυνατά φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός θα βοηθήσουν την ομάδα στη νέα περίοδο, ο Φέισα ήταν κατηγορηματικός: «Και βέβαια θα μας βοηθήσουν πολύ. Αυτά τα ματς δεν ήταν τεστ για το πρωτάθλημα. Παίζοντας με ομάδες του επιπέδου της Λίβερπουλ, της Βαλένθια ή ακόμη και της Άντερλεχτ μετράς τις δυνάμεις σου σε επίπεδο Champions League. Μιλάμε για ομάδες τέτοιου επιπέδου. Για παράδειγμα, η Άντερλεχτ, μπορεί να είναι αντίπαλός μας στους ομίλους. Οι Λίβερπουλ και Βαλένθια έχουν παίξει στο παρελθόν στο Champions League και έχουν πετυχημένες πορείες στη διοργάνωση. Χρειαζόταν να παίξουμε τόσο δυνατά ματς για να δούμε και εμείς την κατάστασή μας. Είμαι σίγουρος ότι τα πήγαμε μια χαρά».

Όσον αφορά το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Καλλονή, είπε: «Αισθάνομαι μια χαρά. Χαίρομαι που ο προπονητής μου με εμπιστεύεται και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω όποτε θελήσει η ομάδα και ο προπονητής μου. Έχω την εθνική και μετά θα κοιτάξουμε όλοι μαζί την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το μυαλό μας είναι πλέον στην Καλλονή. Το Champions League αργεί ακόμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις