Eθνική: Πρώτη προπόνηση ενόψει Αυστρίας

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 13:30
UPD:13:38
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Φερνάντο Σάντος απέφυγε να κουράσει τους παίκτες και το πρόγραμμα ήταν αρκετά χαλαρό, με ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν ο μοναδικός απών από την πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει του μεθαυριανού φιλικού με την Αυστρία στο Σάλτσμπουργκ.

Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί και ακολούθησε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο Φερνάντο Σάντος απέφυγε να κουράσει τους παίκτες και το πρόγραμμα ήταν αρκετά χαλαρό, με ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω κτυπήματος που έχει δεχθεί στο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στην προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:00 και είναι ανοικτή για τον κόσμο και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στο παιχνίδι με τους Αυστριακούς ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να διατηρήσει κάποια πρόσωπα στον βασικό «κορμό» της ομάδας και να δοκιμάσει ορισμένους άλλους, ώστε να γνωρίζει τι θα κάνει στην περίπτωση που προκύψουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωρίες το επόμενο διάστημα.

Σε σχέση με το τελευταίο ματς των προκριματικών, απέναντι στη Λιθουανία στο Βίλνιους, νέα πρόσωπα είναι οι Σιόβας, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Δημούτσος, Αθανασιάδης και Φετφατζίδης

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καραγκούνης, Σαμαράς, Αβρ. Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Γκέκας και Τζαβέλλας, είτε λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμού είτε επειδή προέρχονται από απραξία.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει αύριο για την χώρα της κεντρικής Ευρώπης με πτήση τσάρτερ. Διαιτητής του αγώνα της Τετάρτης θα είναι ο Σλοβάκος Τρουντς, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η ΕΠΟ.

Οι παίκτες που έχει επιλέξει ο Σάντος για το ματς με την Αυστρία είναι οι:

Τερματοφύλακες: Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα).

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Φυτανίδης (Ατρόμητος), Σπυρόπουλος (ΠΑΟΚ).

Μέσοι: Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Ταχτσίδης (Κατάνια), Κονέ (Μπολόνια), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Νίνης (Πάρμα), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Δημούτσος (Ατρόμητος).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις