Μίτσελ: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός»

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 19:24
UPD:19:32
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

A- A A+

Βέβαιος για την περαιτέρω βελτίωση του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Μίτσελ, μετά το φιλικό με τη Βαλένθια.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του, έκανε λόγο για «μεγάλο ανταγωνισμό», ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολαϊτάν.

«Πέρασαν πολλές μέρες και τώρα είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και ψυχολογικά. Αλλάξαμε πολλά πράγματα και είμαστε ικανοποιημένοι. Δίνουμε μεγάλη αξία στην προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές, Θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα δεν το λένε, αλλά μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι», τόνισε ο Ισπανός προπονητής κάνοντας ένα μίινι υπολογισμό μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
Highlights: Βαλένθια - Ολυμπιακός 2-1

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια στο "Μεστάγια".

Αναφερόμενος στο φιλικό με τις «νυχτερίδες» είπε: «Ήμασταν καλοί με μία δυνατή ομάδα απέναντί μας. Μετά το ημίχρονο διορθώσαμε μερικές θέσεις και οι παίκτες ήταν πραγματικά καλοί. Είχαμε πολλές θετικές εκπλήξεις όπως ο Ολαϊτάν που έπαιξε καλά, όμως και άλλοι παίκτες σε άλλες θέσεις ήταν επίσης καλοί».

Η βελτίωση που υπάρχει στην ομάδα στα δύο τελευταία φιλικά δεν αποτελεί έκπληξη για το Μίτσελ: «Τον τελευταίο καιρό είδαμε ότι τώρα πια υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα. Κάθε παίκτης που μπαίνει αλλαγή παίζει πολύ καλά. Αυτό θέλουμε να υπάρχει όλη τη χρονιά. Αν μπορούσατε να μπείτε στα αποδυτήρια και να ρωτήσετε τους παίκτες ποιος δεν θα παίξει, δεν θα μπορούσε να πει κανείς. Δεν μπορώ να πω εγώ ποιος θα έχει φανέλα βασικού, όποιος το θέλει την παίρνει».

Κατέληξε λέγοντας: «Θα γίνουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε μία καλή χρονιά.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις