Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Λούδης

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 18:42
UPD:18:50
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο παλαίμαχος πολίστας θα βρίσκεται στον πάγκο των «πρασίνων» τα επόμενα τρία χρόνια (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Κώστας Λούδης είναι ο νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού.

Ο παλαίμαχος πολίστας θα βρίσκεται στον πάγκο των «πρασίνων» τα επόμενα τρία χρόνια και διαδέχεται τον Φάνη Κουντουδιό, ο οποίος αποχώρησε χθες.

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει νέος τεχνικός της αντρικής ομάδας πόλο του Τριφυλλιού ο Κώστας Λούδης, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας» αναφέρει το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Ερασιτέχνη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας είπε από την πλευρά του: «Νιώθω ευτυχισμένος που γυρίζω στον ΠΑΟ σαν προπονητής μετά την θητεία μου τέσσερα χρόνια ως αθλητής. Ύστερα από συζήτηση με τον κ. Ζώτο ο οποίος είναι άνθρωπος που τον γνωρίζω από την θητεία του στον υγρό στίβο, πείστηκα για το πλάνο που υπάρχει για την ομάδα. Πλέον συμφωνήσαμε για μια τριετή συνεργασία ξεκινώντας από νέες βάσεις που έχουν να κάνουν με την εξυγίανση του Συλλόγου, με τα καινούρια δεδομένα της νέα διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά και ένα πλάνο καταξίωσης του αντρικού πόλο γιατί ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα τμήματα και ειδικά σε αυτό του υγρού στίβου γιατί η Ελληνική υδατοσφαίριση χρειάζεται δυνατό Παναθηναϊκό».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις