Στη Μόσχα η ελληνική αποστολή

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 16:47
UPD:17:03
REUTERS/FABRIZIO BENSCH

Εθελοντές ετοιμάζουν την άμμο για το 14ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που ξεκινάει στο Ολυμπιακό στάδιο της Μόσχας το Σάββατο στις 10 Αυγούστου.

A- A A+

Το 14ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ανοίγει το Σάββατο τις πύλες του στη Μόσχα και η 17μελής ελληνική αποστολή βρίσκεται από σήμερα στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Είναι επιτυχία ότι 17 παιδιά πηγαίνουν στην Μόσχα για να αγωνιστούν στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς. Ο καθένας από αυτούς θα κάνει το καλύτερο δυνατό, αισιοδοξώ για μια καλή εμφάνιση της εθνικής μας ομάδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο εθνικός προπονητής, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.
«Το σερί των καλών εμφανίσεων στη διάρκεια της σεζόν, θέλω να συνεχιστεί και στην Μόσχα», επισήμανε ο Λούης Τσάτουμας, ενώ ο Κώστας Φιλιππίσης σχολίασε από την πλευρά του: «Προσδοκώ στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα είναι ένας αγώνας με υψηλό επίπεδο.»
Με στόχο τη συμμετοχή στον τελικό των 110 μ. εμπ, πήγε στη Μόσχα ο Κώστας Δουβαλίδης: «Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως είμαι σε θέση να κυνηγήσω μια καλή επίδοση.»
Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος θεωρεί πως το πιο σημαντικό είναι να προκριθεί στον τελικό: «Θεωρώ πως έχω τη δυνατότητα να βρεθώ στον ημιτελικό των 200 μέτρων. Ωστόσο για να κάνω εκεί μια καλή παρουσία και να πάω παραπέρα, θα πρέπει να έχει προηγηθεί μια καλή κούρσα στον προκριματικό, προκειμένου να αποφύγω κακό διάδρομο στον ημιτελικό.» 
Ενα έκτακτο πρόβλημα υγείας προκαλεί απρόβλεπτους... μπελάδες στην Τόνια Στεργίου. «Δυστυχώς χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, την οποία θα συνεχίσω και στη Μόσχα. Βασικός μου στόχος είναι η συμμετοχή στον τελικό του ύψους. Ελπίζω το πρόβλημα με την υγεία να μην επηρεάσει το αποτέλεσμα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις