ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί αποθέωσαν το Στοχ

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 16:36
UPD:16:40
A- A A+

«Πρώτη γεύση» από… ΠΑΟΚ πήρε ο Μίροσλαβ Στοχ. Το μεγάλο απόκτημα του «δικεφάλου του Βορρά» έφτασε στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Σλοβάκος ακραίος επιθετικός, που παραχωρήθηκε δανεικός από την Φενερμπαχτσέ «πνίγηκε» στις αγκαλιές των οπαδών του ΠΑΟΚ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του για την ανταπόκριση του κόσμου, ενώ φωτογραφήθηκε με αρκετούς οπαδούς.

YOUTUBE/PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Οι πρώτες στιγμές του Στοχ στην Θεσσαλονίκη

Παρακολουθήστε τις πρώτες στιγμές του Μίροσλαβ Στοχ στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκλειστικά κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV. Ο Σλοβάκος διεθνής ποδοσφαιριστής περνάει αυτή την ώρα ιατρικές εξετάσεις και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ.

Ο Στοχ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει το μονοετή δανεισμό του από την ομάδα της Τουρκίας, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν το δικαίωμα της αγοράς του μετά τη λήξη της περιόδου. Η παρουσίασή του, εκτός απροόπτου, θα γίνει σήμερα το μεσημέρι.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις