ΝΒΑ: «Αυλαία» της σεζόν στο Μαιάμι

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 10:03
UPD:10:22
EPA/LARRY W. SMITH

Οι παίκτες των Μαϊάμι Χιτ (από αριστερά προς δεξιά), Ντουέιν Γουέιντ, Λεμπρόν Τζέιμς, Κρις Μπος και Νόρις Κόλ πανηγυρίζουν την νίκη τους εναντίον των Σαν Αντόνιο Σπερς στους τελικούς του NBA στο Μαϊάμι στη Φλόριντα. Οι Χιτ στέφθηκαν πρωταθλητές του NBA για τη φετινή σεζόν (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στους πρωταθλητές Χιτ και το Σικάγο θα ανοίξει στο Μαιάμι η «αυλαία» της σεζόν 2013/2014 στο ΝΒΑ.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή οι δις πρωταθλητές θα παραλάβουν τα δακτυλίδια τους, για τον τίτλο που κατέκτησαν πρόσφατα πριν την αναμέτρηση της 29ης Οκτωβρίου με τους «ταύρους».

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της πρεμιέρας για την 68η σεζόν του NBA, η οποία περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Ο δεύτερος αγώνας θα είναι το τοπικό ντέρμπι του Λος Άντζελες, ανάμεσα στους Κλίπερς και τους Λέικερς. 
Στις 26 Ιανουαρίου το Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τους φιναλίστ της περασμένης σεζόν του NBA, Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ στις 6 Μαρτίου στο Τέξας θα διεξαχθεί η δεύτερη μεταξύ τους μάχη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μέσα στην κανονική περίοδο, δύο αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Συγκεκριμένα το Σαν Αντόνιο θα παίξει με τη Μινεσότα στην Πόλη του Μεξικού στις 4 Δεκεμβρίου, ενώ ο αγώνας ανάμεσα στο Μπρούκλιν και την Ατλάντα θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις