Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με την ηγεσία του υπ. Παιδείας

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 16:39
UPD:17:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Στη φωτογραφία ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος (Φωτογραφία αρχείου). Ο υπουργός Παιδείας με τον υφυπουργό Σ. Κεδίκογλου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, με επίκεντρο της συνάντησης τα προσχέδια νόμου για το Γενικό και το Τεχνικό Λύκειο και την προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

A- A A+

Τα προσχέδια νόμου για το Γενικό και το Τεχνικό Λύκειο, αλλά και η προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, τον υφυπουργό Σ. Κεδίκογλου και μέλη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία του Κινήματος ανέπτυξε τις απόψεις της, ζήτησε διευκρινίσεις και κατέθεσε προτάσεις για την αναγκαιότητα χορήγησης από τη δημόσια εκπαίδευση κρατικών πιστοποιητικών επάρκειας για την ξένη γλώσσα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πρόταση που σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ απεδέχθη ο υπουργός.

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τις εθελούσιες μετατάξεις από τη Β’βάθμια στην Α’βάθμια Εκπαίδευση και να προχωρήσει η πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού των αναπληρωτών καθηγητών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή