Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η αποστολή για το φιλικό με την Άντερλεχτ

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 13:40
UPD:13:41
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Με τον Δημήτρη Διαμαντάκο να αισθάνεται ήπιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και να μην ολοκληρώνει για προληπτικούς λόγους το πρόγραμμα, διεξήχθη το πρωί η προπόνηση του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Από τον κανονικό ρυθμό εκγύμνασης απείχε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του στο γήπεδο.

Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική, καθώς είχε χωριστεί σε τρία μέρη: την κατοχή και την πίεση προς τον αντίπαλο, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων, καθώς και την τακτική, μέσω διτέρματος.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (21:00) φιλικό με την Άντερλεχτ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το οποίο είναι το πρώτο και το τελευταίο για τους «ερυθρόλευκους» μπροστά στο κοινό τους πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τη Βαλένθια στο Μεστάγια.

Ο ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην αποστολή, που είναι οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέμπας, Μετζανί, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σιόβας, Σαβιόλα και Βάις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις