Ποδόσφαιρο: Οι «σφυρίχτρες» στους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων

Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 14:31
UPD:14:44
EPA/PETER POWELL

Ο διαιτητής Φλόριαν Μέιερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ Χάρκιβ στην Ουκρανία.

A- A A+

Ο Φλόριαν Μέιερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ Χάρκιβ στην Ουκρανία, για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γερμανός ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χόλγκερ Χένσελ και Κριστόφ Μπόρνχορστ, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο επίσης Γερμανός, Λέον Σέλινγκς.

Ο Σάιμον Λι Έβανς θα διαιτητεύσει τον αγώνα ρεβάνς του Αστέρα Τρίπολης με τη Ραπίντ στη Βιέννη, για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ουαλός ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φίλιπ Τόμας και Γκάρεθ Γουίν Τζόουνς, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ουαλός, Μπράιαν Τζέιμς.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάκομπ Κέλετ θα είναι ο «άρχοντας» στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τη Σταντάρ στη Λιέγη για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δανός θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λαρς Ριξ και Γιάκομπ Μπίλε, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Δανός, Μίκαελ Τίκγκααρντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις