Απειλεί με αποχώρηση από το ΟΑΚΑ ο Δ. Γιαννακόπουλος

Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 11:56
UPD:11:58
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Οι εκβιαστικές χρεώσεις, τέρμα. Αν δεν δώσει λύση η Πολιτεία θα πάμε να παίξουμε σε άλλο γήπεδο, κι ας είναι και μικρότερο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην εφημερίδα «Πράσινη».

A- A A+

Κλιμακώνει την αντιπαράθεση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τις οφειλές για τη χρήση της τριετίας 2009-2012 αλλά θεωρεί και εκτός πραγματικότητας τις απαιτήσεις για τη χρήση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Οι εκβιαστικές χρεώσεις, τέρμα. Αν δεν δώσει λύση η Πολιτεία θα πάμε να παίξουμε σε άλλο γήπεδο, κι ας είναι και μικρότερο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της αθηναϊκής ομάδας στην εφημερίδα «Πράσινη». Όπως διαρρέεται, μάλιστα, ο σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Περιστερίου για τις υποχρεώσεις του στην Α1 και το Ελληνικό για την Ευρωλίγκα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη ζητήσει την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού και του υφυπουργού Αθλητισμού. Να σημειωθεί ότι σήμερα πρόκειται να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, οπότε ενδεχομένως να σημειωθούν εξελίξεις. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις