Λίβανος: Οβίδα έπεσε κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 06:45
UPD:10:36
REUTERS/HASAN SHAABAN

Δημοσιογράφοι και πολίτες ελέγχουν το χώρο έξω από μία κατοικία που χτυπήθηκε από οβίδα στην περιοχή Μπάμπντα, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το υπουργείο Άμυνας και το Προεδρικό Μέγαρο του Λιβάνου. Αλλες δύο οβιδες έπεσαν σε κοντινή απόσταση, ανάμεσα στην πόλη Φαγιαντί και την Γιάρζε, ωστόσο δεν εξερράγησαν, μετάδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

A- A A+

Τρεις οβίδες εκτόξευσαν άγνωστοι μετά τις επικρίσεις του προέδρου του Λιβάνου Μ. Σουλεϊμάν κατά της Χεζμπολάχ, εκ των οποίων μία έπεσε κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, dpa, επικαλούμενο πηγές ασφαλείας.

REUTERS

 Συγκεκριμένα μία από τις οβίδες έπεσε στην περιοχή Μπάμπντα, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το υπουργείο Άμυνας και το Προεδρικό Μέγαρο του Λιβάνου. Οι άλλες δύο έπεσαν σε κοντινή απόσταση, ανάμεσα στην πόλη Φαγιαντί και την Γιάρζε, ωστόσο δεν εξερράγησαν, μετάδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK

 Η εκτόξευση των οβίδων έγινε λίγες μόλις ώρες αφότου ο πρόεδρος της χώρας, Μισέλ Σουλεϊμάν, επέκρινε τη Χεζμπολάχ, χωρίς όμως να την κατονομάζει, λέγοντας ότι έχει φτάσει η ώρα για το κράτος και τον στρατό του Λιβάνου να αποτελούν τους μοναδικούς φορείς λήψης αποφάσεων στη χώρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή