Η Ρεάλ παίρνει τον Μπέιλ με 120 εκ. ευρώ

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «As»
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 13:38
UPD:17:12
EPA/PETER POWELL

Η μεταγραφή του Μπέιλ, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της «AS», θα σπάσει το ρεκόρ της μετακίνησης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

A- A A+

Η Ισπανία της λιτότητας και της ανεργίας μπορεί να αισθάνεται ανακουφισμένη από το αίσιο τέλος του μεταγραφικού σίριαλ του Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «AS», η Ρεάλ συμφώνησε με την Τότεναμ για τα δικαιώματα του 24χρονου Ουαλού άσου έναντι 120 εκατ. ευρώ!

Μπορεί το ποσοστό ανεργίας των νέων να πλησιάζει το 60%, η ομάδα της Μαδρίτης, όμως, συμφώνησε να πληρώσει το βάρος του Μπέιλ σε χρυσό για να τον πάρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», την στιγμή που η συντριπτική πλειονότητα των συνομηλίκων του Ουαλού ποδοσφαιριστή στην Ισπανία δεν θα είναι σε θέση να αγοράσει εισιτήριο για να τον παρακολουθήσει...

Η ομάδα της Μαδρίτης δεν το έβαλε κάτω και, παρά τις συνεχείς αρνήσεις της Τότεναμ, κατάφερε τελικά να συμφωνήσει με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η μεταγραφή του Μπέιλ, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της «AS», θα σπάσει το ρεκόρ της μετακίνησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και πάλι) στη Ρεάλ Μαδρίτης αντί... μόλις 96 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2009.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις