Ο Γιάννης Αντετονκούμπο ζει το όνειρό του στο NBA

Υπερήφανος για ό,τι κατάφερε δηλώνει ο 18χρονος αθλητής
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 11:13
UPD:13:47
nba.com/bucks

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς Λάρι Ντρου.

A- A A+

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει πλέον το όνειρο της ζωής του, καθώς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ξεκίνησε και προπονήσεις με τη νέα ομάδα του, το Μιλγουόκι. 19χρονος διεθνής χαρακτήρισε «ευκαιρία ζωής» την παρουσία του στο ΝΒΑ, με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Μπακς.

«Νιώθω σαν ο ηγέτης της οικογένειας και είμαι περήφανος που έκανα το βήμα αυτό. Τώρα η οικογένειά μου μπορεί να έχει μία καλύτερη ζωή, να ζει σε ένα καλύτερο σπίτι και τα αδέρφια μου να πάνε σε ένα καλύτερο σχολείο. Πιστεύω πως η οικογένειά μου είναι περήφανη για μένα. Το απολαμβάνω. Είμαι στο ΝΒΑ. Είναι κάτι που αποτελεί ευκαιρία ζωής. Ελπίζω να τα πάω καλά φέτος, αλλά πρέπει να δυναμώσω», δήλωσε ο νεαρός αθλητής.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «ελαφιών», Λάρι Ντρου, τόνισε: «Μπορώ να δω τον ενθουσιασμό στα μάτια του. Ανυπομονεί για όλη αυτή την εμπειρία. Ασφαλώς θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να τον ετοιμάσουμε, όμως το βλέπω πόσο πολύ το θέλει. Είναι σε μια ομάδα που θα τον αγκαλιάσει και θα τον βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδρομής του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις