Τσιώλης: «Γιορτή για την Πελοπόννησο ο αγώνας με τη Ραπίντ»

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 21:48
UPD:21:50
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης χαρακτήρισε τον αγώνα ως γιορτή για την Αρκαδία.

A- A A+

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, για τον αυριανό πρώτο αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης, στο πλαίσιο του γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο Ελληνας προπονητής χαρακτήρισε τον αγώνα ως γιορτή για την Αρκαδία, επισημαίνοντας πάντως πως είναι μειονέκτημα το ότι ο Αστέρας ακόμη δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια.

«Είναι μια γιορτή για την Πελοπόννησο, την Αρκαδία και τον Αστέρα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία οργανωμένη ομάδα με πολλές εμπειρίες. Το μειονέκτημά μας είναι ότι δεν έχουμε επίσημο ματς, αλλά ξεχειλίζει το πάθος και η θέληση. Τίποτα πιστεύω δεν θα κριθεί αύριο, όλα θα κριθούν στα δύο παιχνίδια και μέχρι το τελευταίο λεπτό στη Βιέννη», είπε ο κ. Τσιώλης.

«Η Ραπίντ έχει ποιότητα στην επιθετική γραμμή. Κλείνουμε ένα μήνα προετοιμασίας και ολοκληρώνουμε το πλάνο για το πώς θα παίξουμε κόντρα στη Ραπίντ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή. Το πλεονέκτημα σε σχέση με το συνάδελφο είναι ότι εγώ είδα τη Ραπίντ σε αγώνα πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

YOUTUBE/ASTERASTRIPOLISFC
Συνέντευξη Τύπου Σ. Τσιώλη - Δ. Κουρμπέλη

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Σ. Τσιώλη και του αμυντικού Δ. Κουρμπέλη, εν όψει του αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης για το Europa League

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης, Ζόραν Μπάρισιτς, δήλωσε: «Ο αντίπαλός μας δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ευρώπη, αλλά τον σεβόμαστε. Έφυγαν κάποιοι παίκτες από την ομάδα, αλλά έκανε και αρκετές μεταγραφές. Πρόκειται για μία ομάδα με πολύ ποιότητα, αλλά δεν έχουμε σαφή εικόνα γιατί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν έχει αρχίσει και θα πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς των αντιπάλων μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις