Αντζελίνα Τζολί, η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 16:06
UPD:21:34
A- A A+

Η Αντζελίνα Τζολί είναι η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλυγουντ, με κέρδη που πέρυσι έφτασαν τα 33 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Η 38άχρονη αμερικανίδα ηθοποιός ξεπέρασε κατά πολύ την φετινή νικήτρια του Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, Τζένιφερ Λόρενς, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του καταλόγου με κέρδη 26 εκατομμυρίων. Στην τρίτη θέση υποχώρησε η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία πέρυσι ήταν πρώτη, με κέρδη που έφτασαν τα 22 εκατομμύρια δολάρια. Στην τέταρτη θέση συναντάμε την 44άχρονη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον, με έσοδα 20 εκατομμυρίων.

Η Τζένιφερ Λόρενς  βρίσκεται στη δεύτερη θέση του καταλόγου με κέρδη 26 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Αντζελίνα Τζολί προκάλεσε αίσθηση πριν από δύο μήνες, όταν αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή επειδή είχε κληρονομήσει από τη μητέρα της ένα γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο να ασθενήσει από καρκίνο του μαστού.
Το περιοδικό Forbes συνέταξε τον κατάλογο με βάση πληροφορίες από ατζέντηδες, μάνατζερ και άλλα στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας και υπολόγισε τα κέρδη των ηθοποιών στο διάστημα από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Σύμφωνα με αυτή τη λίστα, η Σάντρα Μπούλοκ, που πέρυσι βρισκόταν στην 3η θέση, φέτος βρίσκεται στην 7η με κέρδη μόνο 14 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Τζούλια Ρόμπερτς έχει πέσει ακόμη πιο κάτω, στη 10η θέση, αφού τα έσοδά της έφτασαν τα 11 εκατομμύρια.

Η λίστα αναλυτικά

Αντζελίνα Τζολί, (33 εκ. δολάρια)
Τζένιφερ Λόρενς, (26 εκ. δολάρια)
Κρίστεν Στιούαρτ, (22 εκ. δολάρια)
Τζένιφερ Άνιστον, (20 εκ. δολάρια)
Έμα Στόουν, (16 εκ. δολάρια)
Σαρλίζ Θερόν, (15 εκ. δολάρια)
Σάντρα Μπούλοκ, (14 εκ. δολάρια)
Νάταλι Πόρτμαν, (14 εκ. δολάρια)
Μίλα Κούνις, (11 εκ. δολάρια)
Τζούλια Ρόμπερτς, (11 εκ. δολάρια)

 

Προτεινόμενα για εσάς