Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Καράσκο

Ο Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε δανεικός από την Εστουδιάντες
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 21:23
UPD:21:26
ASTERASTRIPOLIS.GR

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Εστουντιάντες για τον επόμενο χρόνο, τον Αργεντινό επιθετικό ποδοσφαιριστή Μαουρίτσιο Καράσκο.

A- A A+

Ακόμη μία μεταγραφή, συνολικά τη δέκατη για το φετινό καλοκαίρι, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, που απέκτησε και τον Μαουρίτσιο Καράσκο.

 Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από την Εστουδιάντες και στις πρώτες δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας, είπε ότι είναι «πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και θα πρέπει να σας πω ότι πάντα τη θεωρούσα ενδιαφέρουσα ομάδα.Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έρθω σε ένα σύλλογο που θα αγωνίζεται και σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση».

«Πρώτη φορά βγαίνω έξω από τη χώρα μου για να παίξω ποδόσφαιρο και για την Ελλάδα γνωρίζω πώς έχει αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω πώς από την Εστουδιάντες έχουν έρθει στον Αστέρα αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Μπαστία, Καρντόσο, Βίλτσες που έχουν καλές αναμνήσεις από την ομάδα. Με τον Καρντόσο μάλιστα μίλησα και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις