Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2003 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Ανατολική Θεσσαλια, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική και Νότια Πελοποννησο, τις Κυκλαδες και την Κρήτη, με πιθανότητα ασθενών βροχών ή χιονόνερου στη Βόρεια Κρητη τις πρωϊνές ώρες. Στην υπόλοιπη Ελλαδα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά βόρειοι ισχυροί έως πολύ ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαιο θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον 7 έως 9 βαθμούς, στα δυτικά από μείον 5 έως 13 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από μείον 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τα ανατολικά και νότια θα είναι τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί και στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωΐ στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά το πρωΐ αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί και πρόσκαιρα το πρωΐ μέχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν (0) έως 9 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι δύο έως τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή