«Επίπληξη» στους «γαλάζιους» βουλευτές που δεν ψήφισαν την τροπολογία - «προαπαιτούμενο»

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 18:17
UPD:19:58
EUROKINISSI/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Οι βουλευτές της Ν.Δ. Ν. Κακλαμάνης (αριστερά) και Δ. Κυριαζίδης.

A- A A+

Προφορική επίπληξη δέχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές της Ν.Δ. Ν. Κακλαμάνης και Δ. Κυριαζίδης, οι οποίοι δεν ψήφισαν την τροπολογία για την ένταξη στην κινητικότητα των εκπαιδευτικών με μεταπτυχιακά ή διδακτορικά των οποίων καταργούνται οι ειδικότητας από την τεχνική εκπαίδευση. Κατά την συζήτηση στη Βουλή του φορoλογικού νομοσχεδίου, όπου είχε ενταχθεί η συγκεκριμένη τροπολογία, οι δύο Βουλευτές δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν παρών.

Στο μέτρο της επίπληξης προχώρησε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Θ. Μπούρας, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρωθυπουργό, με πρωτοβουλία του τελευταίου. «Αν σε οποιαδήποτε μελλοντική ψηφοφορία σχετική με προαπαιτούμενα, προκειμένου δηλαδή η Ελλάδα να πάρει την αναγκαία δόση του δανείου, ώστε να βγούμε επιτέλους από την κρίση, υπάρξει διαφοροποίηση βουλευτή από τη θέση της κυβέρνησης, τότε η Ν.Δ. θα είναι υποχρεωμένη να διαγράψει τον Βουλευτή αυτόν», τους είπε ο Θ. Μπούρας μεταφέροντας το μήνυμα του Πρωθυπουργού.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο βουλευτών διαψεύδει ότι τους έγινε επίπληξη, ενώ πηγές προσκείμενες στον Πρωθυπουργό επιμένουν ότι στον ένα βουλευτή η επίπληξη έγινε διά σώζης και στον άλλο τηλεφωνικά.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή