Μπάσκετ: Ανακοίνωσε τον Σανγκ ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 16:31
A- A A+

Η μεταγραφή του Πινγκ Σανγκ είχε τελειώσει εδώ και ημέρες, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωσή της έγινε σήμερα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε την ένταξη του Ασιάτη φόργουορντ, που γίνεται έτσι ο πρώτος Κινέζος παίκτης που θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

«Μέσα στο πλάνο μας ήταν ν’ ανοίξουμε την τεράστια αγορά της Κίνας και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που ο Παναθηναϊκός γίνεται πρωτοπόρος στην Ευρώπη σ’ αυτό το θέμα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Ο Παναθηναϊκός, ως η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα την τελευταία εικοσαετία, έχει ως σκοπό να κυριαρχήσει και σε άλλους τομείς. Σκοπός μας είναι να γίνει το όνομα του Παναθηναϊκού γνωστό σε όλο το μήκος και το πλάτος του πλανήτη και κάναμε ένα μεγάλο βήμα γι’ αυτό ως πρωτοπόροι στο άνοιγμα της τεράστιας αγοράς της Κίνας», πρόσθεσε.

YOUTUBE/PAOBCGR

Από την πλευρά του, ο Σανγκ δήλωσε ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του. «Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα για να συναντήσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ήταν όνειρο για μένα το ν’ αγωνιστώ στην Ευρώπη κι αυτή τη στιγμή διαπιστώνω ότι έγινε πραγματικότητα… Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος του Παναθηναϊκού αλλά και νοιώθω πρεσβευτής της Κίνας στην Ευρώπη, ως ο πρώτος αθλητής που θ’ αγωνιστεί εκεί», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις