Μπάσκετ: Αναχώρησε για το Καρπενήσι η Εθνική

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 13:01
UPD:13:08
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

«Τέσσερα χρόνια χωρίς μετάλλιο είναι πολλά. Όμως το μετάλλιο είναι απλά μια λέξη. Πρέπει να κάνουμε αυτά τα λόγια πράξη, με θυσίες όλοι μας για τον κοινό σκοπό. Πάντως το μετάλλιο είναι ένας ρεαλιστικός στόχος», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι.

A- A A+

Για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του Ευρωμπάσκετ, αναχώρησε σήμερα η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών.

Η αποστολή αναχώρησε χωρίς τους Νικ Καλάθη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αλλά με πίστη ακόμη και για μετάλλιο στη διοργάνωση της Σλοβενίας (4-22 Σεπτεμβρίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι, δήλωσε: «Δεν είσαι ποτέ έτοιμος για κάτι τέτοιο. Όταν είσαι στην εθνική ομάδα μιλάμε για εθνική περηφάνια. Κι εγώ το νιώθω αυτό», δήλωσε ο Τρινκιέρι και συμπλήρωσε:

«Τέσσερα χρόνια χωρίς μετάλλιο είναι πολλά. Όμως το μετάλλιο είναι απλά μια λέξη. Πρέπει να κάνουμε αυτά τα λόγια πράξη, με θυσίες όλοι μας για τον κοινό σκοπό. Πάντως το μετάλλιο είναι ένας ρεαλιστικός στόχος». Σχετικά με τις απουσίες ο Ιταλός κόουτς τόνισε: «Πρέπει να παίξεις μπάσκετ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και εξηγήσεις. Έτσι είναι τα πράγματα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις