Βρετανία: Αναχώρησαν από το νοσοκομείο Γουίλιαμ, Κέιτ και νεογέννητος πρίγκιπας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του «βασιλικού μωρού»
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 20:48
UPD:21:47
REUTERS/STEFAN WERMUTH

Το βρέφος γεννήθηκε στις 4.24 μ.μ. ώρα Μεγάλης Βρετανίας της Δευτέρας και ζυγίζει 3,978 κιλά.

A- A A+

Αναχώρησαν στις 9.20 μ.μ. ώρα Ελλάδος από το νοσοκομείο St. Mary's του Λονδίνου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα Κέιτ, μαζί με το νεογέννητο αγοράκι τους, μετά τις πρώτες δηλώσεις τους στους εκπροσώπους του Τύπου.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του..βασιλικού μωρού!

Λίγο μετά τις 21:00 ώρα Ελλάδας ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισσα Κέιτ βγήκαν από το νοσοκομείο Σαιντ Μαίρη κρατώντας στα χέρια του το νέο μέλος της οικογένειας τους. Το...βασιλικό μώρο όπως το αποκαλούν όλοι γεννήθηκε την Δευτέρα στις 4.24 μ.μ. ώρα Μεγάλης Βρετανίας και ζυγίζει 3,978 κιλά.

Το μωρό εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως στην αγκαλιά του πατέρα του.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα κατευθυνθούν απευθείας στο Παλάτι του Κένσιγκτον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του πριγκιπικού οίκου.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK
Βρετανία: Ρίγη συγκίνησης για το πριγκιπικό μωρό

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του πριγκιπικού ζεύγους με το νέο μέλος της οικογενείας τους, όσοι τυχεροί Βρετανοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση μπροστά από το νοσοκομείο Σεν Μέρις. Κάποιοι κατέγραψαν τις σκηνές και θα τις κρατήσουν για πάντα.

Εκατοντάδες δημοσιογράφοι, αλλά και βρετανοί πολίτες οι οποίοι είχαν «κατασκηνώσει» έξω από το νοσοκομείο είχαν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες της πρώτης δημόσιας εμφάνισης του νεογέννητου πρίγκιπα.

Το βρέφος και τους γονείς του είχαν επισκεφθεί νωρίτερα οι γονείς της δούκισσας Κέιτ, καθώς και ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK
«Πρίγκιπα καλώς ήλθατε» λέει ο βρετανικός τύπος

Ο βρετανικός τύπος επιφύλαξε βασιλική υποδοχή, στον γιο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ. Υπήρξαν όμως και εφημερίδες που δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την γέννηση του μικρού πρίγκιπα.

Ο Κάρολος αποκάλεσε το μωρό «θαυμάσιο», ενώ η Κάρολ Μίντλετον «πανέμορφο».

Το βρέφος γεννήθηκε στις 4.24 μ.μ. ώρα Μεγάλης Βρετανίας της Δευτέρας και ζυγίζει 3,978 κιλά.

Η βασιλική οικογένεια ευχαρίστησε το νοσοκομείο και το προσωπικό του για την κατανόηση τους όλο το διάστημα της αναμονής της γέννησης του «βασιλικού μωρού».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή