Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 08:53
UPD:08:53
A- A A+

12:00 O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα καταθέσει στεφάνι στο Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ), επ΄ ευκαιρία της 39ης eπετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

12:00 Συνεδρίαση του δ.σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

13:00 Συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) Γιώργο Βέη.

19:30 Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν.

- Σε απεργία προχωρά η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) αντιδρώντας στις απολύσεις και τα λουκέτα στο χώρο της Υγείας.

- Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ - ΕΒΟ ΠΥΡΚΑΛ) και συνάντησή του με τα σωματεία των εργαζομένων αλλά και με άλλους εργαζόμενους των εταιρειών.

- Έναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων και απαραίτητων δικαιολογητικών, στις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2013.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή