Απεβίωσε ο ηθοποιός Ντένις Φαρίνα

Σε ηλικία 69 ετών
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 08:42
UPD:22:21
A- A A+

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών στο Σκοτσντέιλ της Αριζόνας, ο ηθοποιός Ντένις Φαρίνα, γνωστός από τους ρόλους του σκληρού αστυνομικού και του μαφιόζου τους οποίους είχε ερμηνεύσει.

Ο Φαρίνα, που ήταν για πολλά χρόνια αστυνομικός στο Σικάγο, για την ηθοποιία ενδιαφέρθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν εργάστηκε ως σύμβουλος σε μια ταινία. Έπαιζε κυρίως ρόλους «κακού» ή «σκληρού» και έγινε ιδιαίτερα γνωστός ερμηνεύοντας τον ρόλο του ντετέκτιβ Τζο Φοντάνα στην αστυνομική - δικαστική σειρά «Νόμος και Τάξη».

YOUTUBE/EURONEWSGREEK
"Εφυγε" ο ηθοποιός Ντένις Φαρίνα

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Ντέννις Φαρίνα, που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του αστυνομικού στην σειρά Νόμος και Τάξη, απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών.

Συμμετείχε επίσης σε πολλές ταινίες, όπως «Ριψοκίνδυνα παιχνίδια», «Αρπαχτή», «Παπαράτσι», «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν»,  «Get Shorty» και «Ριψοκίνδυνα παιχνίδια». Τελευταία του δουλειά ήταν η σειρά «Στοίχημα», η οποία κράτησε δύο σεζόν και είχε συμπρωταγωνιστή τον Ντάστιν Χόφμαν. Πίσω του αφήνει τρεις γιους από τον πρώτο του γάμο και δύο εγγόνια.  Σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, ο θάνατός του προήλθε από πνευμονική εμβολή.

Προτεινόμενα για εσάς