Εκτός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο Ρουντίσα

Ο Κενυάτης «χρυσός» Ολυμπιονίκης ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 13:15
UPD:13:16
A- A A+

Χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και δεν θα συμμετάσχει σε αγώνες τουλάχιστον ως τον προσεχή Μάρτιο ο Ντέιβιντ Ρουντίσα, όπως γνωστοποίησε ο προπονητής του Κενυάτη δρομέα, Κολμ Ο΄ Κόνελ.

Ο «χρυσός» Αφρικανός Ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 800 μέτρα ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, τον οποίο δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει εγκαίρως. Όπως είπε ο Ο΄ Κόνελ, ο Ρουντίσα σχεδίαζε να αγωνιστεί στο «Diamond League» της Ζυρίχης (τέλη Αυγούστου) ή σε αυτό των Βρυξελλών (Σεπτέμβριο), ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν και η προτεραιότητα διαφοροποιήθηκε.

«Το σκεφτήκαμε, αλλά αισθανθήκαε ότι ήταν καλύτερο να του δώσουμε αρκετό χρόνο να αποθεραπευθεί. Στην πραγματικότητα το γόνατό του ήδη αναρρώνει, αλλά η Μόσχα ήρθε υπερβολικά νωρίς» είπε ο Ο΄ Κόνελ, προσθέτοντας ότι ο αθλητής εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τη νέα περίοδο με την υπεράσπιση του τίτλου του στον αγώνα της σειράς «Diamond League», χωρίς πάντως να αποκλείει αυτό να γίνει νωρίτερα: «Υπάρχει ένας αγώνας στη Μελβούρνη και ένας αγώνας στο Σίδνεϊ. Πιθανότατα θα πάει εκεί να τρέξει», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις