Ένα βήμα πριν το «διαζύγιο» Ολυμπιακός και Παπανικολάου

Οι απαιτήσεις του αθλητή κρίθηκαν υπερβολικές από τη διοίκηση της ΚΑΕ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 23:47
UPD:23:55
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έκανε δεκτά τα αιτήματα του Παπανικολάου και αν δεν προκύψει κάποια πολύ θεαματική αλλαγή, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα αποδεχθούν την πρόταση της Μπαρτσελόνα, που τούς προσφέρει 1.5 εκ. ευρώ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Διάσταση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κώστα Παπανικολάου αναφέρουν οι πληροφορίες, με τις πιθανότητες παραμονής του διεθνή φόργουορντ στους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν πια λιγοστέψει κατά πολύ.

Όπως διέρρευσε από την πειραϊκή ΚΑΕ, στην επικοινωνία με την πλευρά του νεαρού αθλητή για να συζητηθεί το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, που ολοκληρώνεται το άλλο καλοκαίρι, ο Παπανικολάου φέρεται να ζήτησε 4.85 εκ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο, ήτοι 1.4 εκ. ευρώ ετησίως για τα πρώτα δύο χρόνια και 2 εκ. ευρώ για το τελευταίο.

Ταυτόχρονα, ο παίκτης ζήτησε άρση της ρήτρας αποδέσμευσης για το ΝΒΑ τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του και εφαρμογή από τον δεύτερο, αλλά με μικρότερη ρήτρα και ορισμός καταληκτικής ημερομηνίας την 31η Ιουλίου.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έκανε δεκτά τα αιτήματα και αν δεν προκύψει κάποια πολύ θεαματική αλλαγή, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα αποδεχθούν την πρόταση της Μπαρτσελόνα, που τούς προσφέρει 1.5 εκ. ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις