Κυκλοφορεί το πρώτο 3G tablet της MLS

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 10:27
UPD:10:28
A- A A+

Την κυκλοφορία του πρώτου της 3G tablet, με την ονομασία MLS iQTab 3G, το οποίο υποστηρίζει ταχύτητες 3G έως 21Mbps, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Το tablet ενσωματώνει τις νέες λειτουργίες αναγνώρισης φωνής που η MLS έχει αναπτύξει: Το νέο Talk&Post για το Facebook, το Talk&Email και τον καινοτόμο πλοηγό Talk&Drive.

Το MLS iQTab 3G έχει λειτουργικό σύστημα Android 4.1, οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης IPS LCD 7’’ με 179° γωνία θέασης, κάμερα 2MP και για βιντεοκλήσεις. Διαθέτει επίσης διπύρηνο επεξεργαστή και διπύρηνη κάρτα γραφικών, μνήμη ROM 8GΒ, ραδιόφωνο και στερεοφωνικό ήχο υψηλής απόδοσης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο ειδικός σχεδιασμός του MLS iQTab 3G εξασφαλίζει την αποφυγή υπερθέρμανσης για άνετη χρήση και στην παραλία. Επίσης, είναι το ελαφρύτερο 3G tablet στην ελληνική αγορά (270γρ.) και ιδιαίτερα λεπτό (8,4mm) ενώ διαθέτει anti scratch- soft touch πλάτη. Ακόμη, διαθέτει Wi-Fi N και Bluetooth.

Το MLS iQTab 3G διατίθεται στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης είναι 209,90 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
 

Προτεινόμενα για εσάς