Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Υπάρχει θέμα με την αρνητική ψήφο Κουκουλόπουλου

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 08:27
UPD:10:41
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

A- A A+

«Υπάρχει θέμα» με την αρνητική ψήφο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάρη Κουκουλόπουλου στο άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου που αφορά τη Δημοτική Αστυνομία, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Κουκουλόπουλος «κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και έχει και συμβολική σημασία ότι καταψήφισε». Όπως είπε, «θα γίνουν συζητήσεις και θα ληφθούν αποφάσεις».

«Όταν αναλαμβάνει κάποιος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος εκφράζει τη γραμμή του κόμματος και πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει εξαρχής τη στάση του» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Εκτός από την αρνητική ψήφο του κ. Κουκουλόπουλου εντύπωση προκάλεσε και η απουσία του Απόστολου Κακλαμάνη που είχε πει ότι δεν θα ψήφιζε τα άρθρα για τις απολύσεις εκπαιδευτικών.

Για τον κ. Κακλαμάνη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε πως, όπως ενημερώθηκε, μετά την ομιλία του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής αισθάνθηκε άσχημα και πήγε στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι όλα τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου εγκρίθηκαν με 153 ψήφους (από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), εκτός από το άρθρο 81 που πήρε 152 ψήφους.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή