Συμφωνία Παναθηναϊκού-Ουντινέζε για Καρνέζη

Ο διεθνής τερματοφύλακας θα χαρίσει δεδουλευμένα 150 χιλιάδων ευρώ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 23:30
UPD:18/07/2013 00:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑ

Η Ουντινέζε αποδέχθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού για ρήτρα σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα και θα κάνει δικό της τον πορτιέρε της Εθνικής πληρώνοντας 750 χιλιάδες ευρώ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η μετακίνηση του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε φάνηκε να ναυαγεί χθες το βράδυ, όμως μία ημέρα αργότερα τα δεδομένα άλλαξαν εκ νέου και ο διεθνής τερματοφύλακας είναι έτοιμος να πει «αντίο» στο «τριφύλλι».

Στη διάρκεια της ημέρας η ιταλική ομάδα είχε νέα επαφή με τους «πράσινους», αποδέχθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού για ρήτρα σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα και θα κάνει δικό της τον πορτιέρε της Εθνικής πληρώνοντας 750 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα παραιτηθεί της αξίωσής του για δεδουλευμένα ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Πλέον, εκείνο που αναμέν4ρται είναι η τελική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για να καθοριστούν επακριβώς και οι τελευταίες λεπτομέρειες που θα σημάνουν τη μετακόμιση του Καρνέζη στο «Φρίουλι», εκτός κι αν οι «μπιανκονέρι» τον παραχωρήσουν δανεικό στη Γρανάδα, όπως φημολογείται.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις