Μπάσκετ: Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Μπουρούση

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 19:48
UPD:23:56
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Μπουρούσης, που υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, είχε πέρυσι μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 14 πόντους και 8.3 ριμπάουντ με την ομάδα της Λομβαρδίας.

A- A A+

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πια και επίσημα ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς η πρωταθλήτρια Ισπανίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνή σέντερ, που είχε μείνει ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μπουρούσης, που υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, είχε πέρυσι μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 14 πόντους και 8.3 ριμπάουντ με την ομάδα της Λομβαρδίας, ενώ με τη μεταγραφή του στη «βασίλισσα» κατόρθωσε να γίνει ένας από τους ελάχιστους αθλητές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο μεγάλων ισπανικών συλλόγων. Υπενθυμίζεται ότι το 2006 ο Θεσσαλός σέντερ είχε περάσει για ένα διάστημα και από την Μπαρτσελόνα.

«Πήρα την απόφαση να έρθω εδώ γιατί ξέρω πως η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν θα έχω προβλήματα προσαρμογής. Νιώθω λίγο αγχωμένος. Είναι η πρώτη μου φορά στο σύλλογο και νιώθω λίγο πιεσμένος, καθώς ήταν μία μέρα με πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Πιστεύω πως όλοι φίλαθλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν πως παίζω, καθώς αγωνίζομαι στην Ευρωλίγκα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Όμως, προτιμώ να συγκεντρωθώ στο ομαδικό παιχνίδι και να το κάνω καλά», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα σέντερ ως αθλητής των Μαδριλένων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις