Ξάνθη: «Ακρίτας» ο Εστέμπαν Σολάρι

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 20:31
UPD:20:46
SCODAXANTHIFC.GR

Ο 33χρονος Αργεντινός είναι έμπειρος στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχοντας αφήσει πολύ καλό όνομα, ιδίως στην Κύπρο, όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ενώ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε στον Απόλλωνα Λεμεσού.

A- A A+

Ο Εστέμπαν Σολάρι θα ενισχύσει την επίθεση της Ξάνθης τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς συμφώνησε με την ακριτική ομάδα που ακολούθως ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 33χρονος Αργεντινός δεν έχει βέβαια το βιογραφικό του διάσημου  αδερφού του Σαντιάγκο, πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ιντερ, είναι όμως έμπειρος στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχοντας αφήσει πολύ καλό όνομα, ιδίως στην Κύπρο, όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ (2005-2007 και 2010 έως πέρυσι τον Ιανουάριο), ενώ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Με τον ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ενός Κυπέλλου κι ενός Σούπερ Καπ, ενώ πέρυσι σήκωσε το Κύπελλο στη μεγαλόνησο και με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Σολάρι αναδείχθηκε MVP και πρώτος σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος την περίοδο 2006-2007, ενώ ήταν μέλος της ομάδας του ΑΠΟΕΛ που έφτασε ως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2012.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις