Βρετανία: «Εντός της εβδομάδας» το πριγκιπικό τέκνο των Γουίλιαμ - Κέιτ

Δηλώσεις του δούκισσας του Κόρνγουολ, Καμίλα
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 18:46
UPD:18:59
REUTERS/STEFAN WERMUTH

Ρεπόρτερ, φωτογράφοι και οπερατέρ από όλο τον πλανήτη έχουν «κατασκηνώσει» στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου της Σεντ Μέρι στο Λονδίνο από τις αρχές Ιουλίου.

A- A A+

Στην αποκάλυψη ότι η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας αναμένει το τέκνο του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ, Γουίλιαμ και Κέιτ, «εντός της τρέχουσας εβδομάδας», προχώρησε η δούκισσα του Κόρνγουολ, Καμίλα, την Τρίτη, σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό βρετανικό Telegraph.

Με την γέννηση του πριγκιπικού τέκνου να πλησιάζει, οι εικασίες για το φύλο και για το όνομά του συνοδεύονται, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, από ένα διάχυτο αίσθημα ευφορίας για την έλευση του πιθανού μελλοντικού μονάρχη ή βασίλισσας.

Κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο παίδων Λιτλ Χάρμπορ, κοντά στον Σεντ Όστελ του Κόρνγουολ, η δούκισσα Καμίλα τόνισε ότι κανείς δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος και ανήσυχος ταυτόχρονα εν όψει της γέννησης του «βασιλικού βρέφους» όσο η ίδια η βασιλική οικογένεια της Ηνωμένου Βασιλείου.

REUTERS
Εν αναμονή του «πριγκιπικού βρέφους» στη Βρετανία (15/7)

Εν αναμονή της γέννησης του «πριγκιπικού βρέφους», ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έλαβε μέρος σε αγώνα πόλο εφίππων στη Βρετανία, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σε μια αποστροφή της, η Καμίλα δήλωσε ότι «δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Περιμένουμε όλοι στην άκρη του τηλεφώνου μας. Ελπίζω μέχρι τα τέλη της εβδομάδας εκείνος ή εκείνη να είναι μαζί μας», αναφερόμενη στο τέκνο το οποίο κυοφορεί η δούκισσα Κέιτ.

Ρεπόρτερ, φωτογράφοι και οπερατέρ από όλο τον πλανήτη έχουν «κατασκηνώσει» στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου της Σεντ Μέρι στο Λονδίνο από τις αρχές Ιουλίου, έτοιμοι να μεταδώσουν τα ευχάριστα για την βρετανική βασιλική οικογένεια ανά τον πλανήτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή