ΓΣΕΕ: Μαζική η συμμετοχή στην 24ωρη απεργία

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 15:57
UPD:16:23
Phasma/ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Μαζική ήταν - σύμφωνα με την ΓΣΕΕ - η συμμετοχή στην εικοσιτετράωρη γενική απεργία που διοργάνωσε η Συνομοσπονδία από κοινού με την ΑΔΕΔΥ, με αίτημα να μην ψηφιστεί το επίμαχο πολυνομοσχέδιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ μηνύματα συμπαράστασης για τη σημερινή κινητοποίηση απέστειλαν η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας Σάραν Μπάροου, η Γενική Γραμματέας της ΣΕΣ Μπερναντέτ Σεγκόλ, καθώς και συνδικάτα από Βέλγιο, Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία και Κύπρο.

REUTERS/JOANNA PARTRIDGE
Reuters: Απεργίες κατά των περικοπών και της διαφθοράς στην Ελλάδα

Έπειτα από μία εβδομάδα απεργιών των δημοτικών υπαλλήλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα, συλλαλητήριο διαμαρτυρίας έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Στα μηνύματα συμπαράστασης, σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία, γίνεται λόγος για τις αποτυχημένες κυβερνητικές πολιτικές που διογκώνουν τη φτώχεια και τις ανισότητες ενώ τονίζεται η αναγκαιότητα αλλαγής αυτών των πολιτικών, ώστε να αποφευχθούν οι περαιτέρω δραματικές συνέπειες για την ελληνική κοινωνία και να μη βυθιστεί η οικονομία σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση.

Η ΓΣΕΕ υπενθυμίζει ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου με συλλαλητήριο στις 7 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή