Δίωξη Διώτη - Καπελέρη ζητεί ο οικονομικός εισαγγελέας

Για τη λίστα Λαγκάρντ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 18:41
UPD:18:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Ιωάννη Διώτη (δεξιά) για απιστία στην υπηρεσία και υπεξαγωγή εγγράφου, ενώ σε βάρος του Γιάννη Καπελέρη (αριστερά) ζητεί να του ασκηθεί ποινική δίωξη για απιστία στην υπηρεσία.

A- A A+

Να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και Γιάννη Καπελέρη, για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ παρήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Ιωάννη Διώτη για απιστία στην υπηρεσία και υπεξαγωγή εγγράφου, ενώ σε βάρος του Γιάννη Καπελέρη ζητεί να του ασκηθεί ποινική δίωξη για απιστία στην υπηρεσία.

Η υπόθεση για τους δυο κατηγορούμενους παραπέμπεται σε τακτικό ανακριτή, ενώ για την την συνεργάτιδα του Ι. Διώτη, Γαλάτεια Μανέ, ο εισαγγελέας ζητεί να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο φορολογικός έλεγχος για τους συγγενείς του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου που περιλαμβάνονται στη λίστα.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή