Στον Πανθρακικό ο Ρομέου

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 13:27
UPD:13:41
Icon/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Πανθρακικός, εντάσσοντας στο έμχυψο δυναμικό του τον γνωστό από τη θητεία του σε Λάρισα και Λεβαδειακό, Ρομέου.

«Μίλησα με ποδοσφαιριστές, προπονητές και γνωστούς από την Ελλάδα και δεν άκουσα κάτι το άσχημο, οπότε η απόφαση να έρθω εδώ ήταν εύκολη. Όλοι μου ανέφεραν ότι υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες και θα κοιτάξω να καλύψω το χαμένο έδαφος για να είμαι έτοιμος», ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου μέσου για τη μεταγραφή του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντος Σάντος Κοραντίνι Ρομέου. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή για την Βουλγαρία.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Ο Ρομέου γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1985 στην Βραζιλία και συστήθηκε στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας το 2002 με την Ντεοκράτα. Το 2005 μετακομίζει στην Φλουμινένσε στην οποία έμεινε έως το 2009. Συνολικά είχε 92 εμφανίσεις και 6 τέρματα. Το καλοκαίρι του 2009 ήρθε για λογαριασμό της Λάρισας στην οποία είχε 48 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα και 8 τέρματα. Την περσινή χρονιά συμμετείχε στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λεβαδειακού έχοντας 19 εμφανίσεις».

« Ήρθα στον Πανθρακικό για να παίξω ποδόσφαιρο, όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα. Μίλησα με ποδοσφαιριστές, προπονητές και γνωστούς από την Ελλάδα και δεν άκουσα κάτι το άσχημο οπότε η απόφαση να έρθω εδώ ήταν εύκολη, όλοι μου ανέφεραν ότι υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες και θα κοιτάξω να καλύψω το χαμένο έδαφος για να είμαι έτοιμος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις