Προσωρινός αποκλεισμός στις Ενώσεις Κιλκίς και Ηρακλείου από ΕΠΟ

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013 13:31
UPD:15:04
ΑΠΕ ΜΠΕ/STR
A- A A+

Τον προσωρινό αποκλεισμό των Ενώσεων Κιλκίς και Ηρακλείου, για δύο και τέσσερις μήνες αντίστοιχα, αποφάσισε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 

Η αιτία έχει να κάνει με τις προσφυγές των προαναφερόμενων ΕΠΣ στην τακτική δικαιοσύνη κατά της Ομοσπονδίας, αν και τελικώς αμφότερες τις απέσυραν. Η εισήγηση έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και ψηφίστηκε από τα 48 εκ των 54 παρόντων μελών, ενώ καταψηφίστηκε από τα υπόλοιπα.
 
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ενεργοποίηση των ποινών επαφίεται στην ευχέρεια της Ομοσπονδίας, που σημαίνει ότι εν τέλει ίσως και να μην ισχύσουν, σύμφωνα με την ανάγνωση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΕΠΟ και αναφέρει ότι «... η Γ.Σ. εξουσιοδοτεί το Δ.Σ. για τις ως άνω αναφερόμενες ποινές να λάβει οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια της έκτισης των, κάθε πρόσφορο μέτρο ώστε να καταστούν αυτές λιγότερο επαχθείς, στον εν γένει χώρο του ποδοσφαίρου εντός της γεωγραφικής δικαιοδοσίας των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου. Επιπλέον το Δ.Σ. κρίνοντας την εν γένει στάση των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου κατά τη διάρκεια έκτισης των ποινών τους, δικαιούται σε κάθε περίπτωση να αναστείλει, μειώσει ή και να απαλείψει τις επιβληθείσες ποινές».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις