Ισοπαλία του Άρη με τη Λίτεξ Λόβετς

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 21:45
UPD:14/07/2013 16:10
MotionTeam/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
A- A A+

Ισόπαλος 0-0 με τη Λίτεξ Λόβετς αναδείχθηκε ο Άρης στην έδρα της αντιπάλου του, στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση των «κίτρινων» επί βουλγαρικού εδάφους.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και περίπου 150 οπαδοί της μακεδονικής ομάδας, που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη στη Βουλγαρία. Ο Άρης παρουσίασε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην απειληθεί η εστία του Ντιν Μπουζάνη, όμως επιθετικά ήταν «χλωμός» και αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο θα πρέπει να δουλέψουν οι παίκτες του. 

«Πρωταρχικός στόχος για κάθε ομάδα στην προετοιμασία είναι να ξεκινάει από την άμυνά της η σωστή λειτουργία. Δεν λέω από την αμυντική γραμμή, μιλάω γενικώς για την άμυνα. Με την προσθήκη κάποιων παικτών που περιμένουμε να έρθουν, θα αποκτήσει ποιότητα και το επιθετικό μας παιχνίδι και θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση» σχολίασε ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου.

«Αυτό που μου άρεσε ήταν η πειθαρχία και η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θέλω να μείνω στην διάθεση και την πειθαρχία των παιδιών, που δεν άφησαν μια ομάδα που είναι και πιο έτοιμη και ίσως τώρα πιο ποιοτική να μην κάνει φάσει, δεν δώσαμε χώρους», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις