Σε Ινδό μεγιστάνα πουλήθηκε η Φούλαμ

Οι «Κότατζερς» στα χέρια του Σαχίντ Καν
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 12:17
UPD:14/07/2013 16:56
REUTERS/LUKE MACGREGOR

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ (αριστερά) με τον Ινδό μεγιστάνα Σαχίντ Καν (δεξιά), ο οποίος αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας.

A- A A+

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά δρώμενα της Φούλαμ, που πέρασε στον Ινδό μεγιστάνα Σαχίντ Καν 16 χρόνια αφότου είχε περάσει στα χέρια του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, ο οποίος παραχώρησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του στον Ινδό μεγιστάνα.

Η διοργανώτρια αρχή της πρέμιερ λιγκ ενέκρινε την αγοραπωλησία του 62χρονου επιχειρηματία, που είναι γεννημένος στο Πακιστάν και μεγαλωμένος στην Αμερική, με τον Καν να αποκτά το 100% των μετοχών των «Κότατζερς».

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ για την προσφορά του στο σύλλογο στα 16 χρόνια παρουσίας του στην ιδιοκτησία. Πήρα τον καλύτερο σύλλογο, την καλύτερη στιγμή. Αποστολή μου, είναι να διασφαλίσω το μέλλον του, το κύρος του στην πρέμιερ λιγκ και να είναι περήφανη κάθε γενιά οπαδών της ομάδας από εδώ και πέρα» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου ιδιοκτήτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις