ΝΔ: Ακραίοι, επικίνδυνοι και αδίστακτοι στον ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλιο για τις θέσεις που αποφασίζει το Συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 17:40
UPD:17:47
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Σχολιάζοντας τα κείμενα που συζητούνται και ψηφίζονται στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ αναφέρει ότι, τέτοιες θέσεις δεν εφαρμόστηκαν ούτε στα πιο σκληρά κομμουνιστικά σταλινικά καθεστώτα.

A- A A+

Για ακραίους, επικίνδυνους, αδίστακτους και με σταλινικές ιδεοληψίες που οδηγούν την πατρίδα σε μοντέλα ολοκληρωτικών καθεστώτων, τα οποία εφαρμόστηκαν τον προηγούμενο αιώνα, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις θέσεις που αποφασίζει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτει, είναι απολύτως αποκαλυπτικό για το πού πραγματικά επιθυμεί να οδηγήσει τη χώρα ο κ. Τσίπρας.

Όπως υποστηρίζει η ΝΔ, τα κείμενα που συζητούνται και ψηφίζονται στο Συνέδριό τους περιλαμβάνουν τις θέσεις της Κ.Ε., τις θέσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου και της αριστερής πλατφόρμας και τις θέσεις των τάσεων του κόμματός τους.

Συνεχίζοντας σημειώνει πως πέραν της αυτονόητης παρατήρησης ότι οι θέσεις αυτές ανήκουν σε υπαρκτές ισχυρές «θεσμοθετημένες τάσεις» του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος και είναι εξίσου ακραίες όσο και οι θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας, αλλά και της Κ.Ε. του κόμματος.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, κάθε Έλληνας αντιλαμβάνεται ότι οι θέσεις αυτές είναι επικίνδυνες για να εκφράζονται επισήμως από τους κορυφαίους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

Τέτοιες θέσεις, τονίζει, δεν εφαρμόστηκαν ούτε στα πιο σκληρά κομμουνιστικά σταλινικά καθεστώτα, ενώ ακόμα και οι «μετριοπαθέστερες» από αυτές σηματοδοτούν την έξοδό μας από το ευρώ, την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ και με πρωτοφανή τρόπο απομονώνουν τη χώρα και τους Έλληνες.

«Όλες αυτές τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορείτε να τις βρείτε συγκεντρωμένες στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή