Στην εθνική ο Μάντζαρης

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 13:52
UPD:14:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίχτης του ΟΣΦΠ Bαγγέλης Μάντζαρης.

A- A A+

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα είναι ο αντικαταστάτης του Νικ Καλάθη στην αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Με απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντρέα Τρινκέρι, ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού θα συμπεριληφθεί στην 22άδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που στις 24 Ιουλίου θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να διεξάγει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Το σίριαλ με τον ομογενή γκαρντ δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά και δεν αποκλείεται να δώσει τελικά το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση που ακολουθεί, ωστόσο, ο Ιταλός εθνικός προπονητής δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ ακόμη τον Καλάθη και επιθυμεί να προετοιμάσει την ομάδα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Με το σκεπτικό αυτό κάλεσε στη «γαλανόλευκη» τον προερχόμενο από σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών) άσσο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μάντζαρη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την απουσία του γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Απομένει να γίνει γνωστό εάν ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» αποδεχθεί την κλήση, μιας και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις