Μάντζαρης: «Καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού ο... Σπανούλης»

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 15:26
UPD:15:53
Youtube/olympiacosbcgr

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με τον Βασίλη Σπανούλη, την πορεία της αποθεραπείας του και την Εθνική ομάδα.

A- A A+

Η καλύτερη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού ήταν η… ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην ιστοσελίδα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που ο αρχηγός μας και ηγέτης της ομάδας θα συνεχίσει να είναι μαζί μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν υπάρχει καλύτερη είδηση στο μεταγραφικό παζάρι φέτος Να φανταστείτε, εμείς ήμασταν διακοπές και το μυαλό μας ήταν στο τι θα κάνει ο αρχηγός μας και τον πήραμε τηλέφωνο ρωτώντας τον “ τι έκανες τελικά, είμαστε διακοπές και σκεφτόμαστε εσένα”» υπογράμμισε ο μεγάλος άτυχος (λόγω του τραυματισμού του) της περασμένης περιόδου, Μάντζαρης.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την έκβαση και αφού έμεινε ο κορμός, ειδικά των Ελλήνων έμεινε αναλλοίωτος και με τις προσθήκες που έχει κάνει η ομάδα και θα κάνει, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε ένα σύνολο ίσως και καλύτερο από πέρυσι για να παραμείνουμε στην κορυφή όπως τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε.

Όσο για τον ίδιο και τους στόχους του; «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου το τελευταίο πεντάμηνο. Και ψυχολογικά και σωματικά αλλά και στο μυαλό ήταν πολύ δύσκολο. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου να αγωνίζονται και εγώ ήμουν έξω με τις πατερίτσες. Ευτυχώς πέρασε, με έκανε πιο δυνατό. Είμαι στεναχωρημένος που δεν θα μπορώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα αλλά πιστεύω ότι έχει τα φόντα για να κάνει κάτι πολύ καλό στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις