Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΕΡΤ

Στάση εργασίας για τα ιδιωτικά κανάλια εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 13:27
UPD:14:06
Eurokinissi/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομενων της ΕΡΤ, έξω από τα ιδιωτικά στούντιο από όπου εκπέμπει η ΔΤ, στις παλιές εγκαταστάσεις του MEGA στην Παιανία.

A- A A+

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα ιδιωτικά στούντιο από τα οποία εκπέμπει από το πρωί της Τετάρτης η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (ΕΔΤ) στη λεωφόρο Μαρκοπούλου στην Παιανία, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK

Οι εργαζόμενοι έχουν απευθύνει κάλεσμα σε Σωματεία και εργαζόμενους να πλαισιώσουν δυναμικά τη σημερινή τους κινητοποίηση, ενώ η ΕΣΗΕΑ έχει εξαγγείλει για στάση εργασίας από τη 1 έως τις 6 το απόγευμα στα ιδιωτικά κανάλια.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τονίζουν μεταξύ άλλων: «Ένα μήνα η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει μαύρο-σκοταδισμό. Ένα μήνα η κυβέρνηση παρανομεί και προσπαθεί να τρομοκρατήσει. Ένα μήνα η κυβέρνηση μέσα από τα "συνεργαζόμενα" ΜΜΕ συκοφαντεί και λοιδορεί την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της».

Σημειώνουν ακόμα πως «μετά από ένα μήνα η κυβέρνηση δημιουργεί το κανάλι ΕΔΤ ή ΔΤ ή κάτι άλλο. Μετά από ένα μήνα εκπέμπει πειρατικά λίγες ώρες πρόγραμμα "κονσέρβα". Χρησιμοποιεί ιδιωτικές επιχειρήσεις που ανήκουν σε ιδιοκτήτες τηλεοπτικών καναλιών για τη μετάδοση και διανομή του σήματος με περιφρούρηση από ειδικές δυνάμεις. Αυτή είναι η Δημόσια Τηλεόραση που θέλουν. Μια τηλεόραση ελεγχόμενη στα χέρια των ιδιωτικών συμφερόντων που θα εξυπηρετεί την προπαγάνδα τους. Όλα αυτά τη στιγμή που γίνονται χιλιάδες απολύσεις και καταλύονται οι κοινωνικές υποδομές».

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή