Δ. Κουτσούμπας: Κάθετη αντίθεση στα μέτρα της κυβέρνησης και τα μνημόνιά της

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 20:22
UPD:20:26
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κάρολος Παπούλιας (δεξιά) υποδέχεται τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα (αριστερά), στο Προεδρικό Μέγαρο. 

A- A A+

Την «κάθετη αντίθεση του ΚΚΕ απέναντι σε όλα τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση και τα μνημόνιά της» εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Ο κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για αντιλαϊκούς νόμους και χαρακτήρισε ειδικότερα βάρβαρα τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή.

YOUTUBE/902PORTAL

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο ΓΓ του ΚΚΕ, εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την αντίθεση του κόμματος «απέναντι στην εντεινόμενη φοροληστεία ενάντια στον ελληνικό λαό, στην κατ’ ουσίαν κατάργηση του κατώτατου μισθού, μιας και με μονομερή απόφαση της κυβέρνησης θα μπορεί αυτή να υλοποιείται και να κατεβαίνει όλο και πιο κάτω, καθώς επίσης και όλα αυτά τα μέτρα που είναι γνωστά στον ελληνικό λαό και που θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος και να τα αντιπαλέψει».

Ανέφερε επίσης, μεταξύ άλλων, πως εξέφρασε τις ανησυχίες του ΚΚΕ για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και διεθνώς, «με τις αντιθέσεις, τους ανταγωνισμούς, τις επεμβάσεις και τους κινδύνους εμπλοκής της χώρας μας σε πολέμους, συρράξεις και επεμβάσεις στην περιοχή». 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή