Αναστασίου: «Θέλουμε δουλειά, να στηριχτούν οι νέοι»

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 18:46
UPD:19:00
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου δήλωσε ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των «μικρών» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στην ανάγκη στήριξης των νεαρών ποδοσφαιριστών από το φίλαθλο κοινό της ομάδας εστίασε τις δηλώσεις προς τα ΜΜΕ που καλύπτουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου.

Ο 41χρονος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των «μικρών», επισημαίνοντας ότι εκείνο που τους ζητεί είναι να μην έχουν φόβο, να παίζουν πιο πολύ με το μυαλό και να είναι περισσότερο τολμηροί. 

«Τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, σε πολλούς τομείς. Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για τους μικρούς, αλλά σαν εμπειρία ήταν τεράστια και αρχίζουν να συνειδητοποιούν σιγά-σιγά τι σημαίνει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Γιατί είναι διαφορετικό να παίζεις στους Νέους και διαφορετικό να παίζεις στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού», υπογράμμισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Θα ήταν άδικο να πούμε οτιδήποτε. Προσπάθησαν κι εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά τους και την αγωνιστική τους νοοτροπία. Απλά θα πρέπει να παίζουν πιο πολύ με το μυαλό, να έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και αυτά τα πράγματα χρειάζονται και λίγο χρόνο. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει αρκετά χρόνια υπομονή και το να λέμε γενικά τη λέξη υπομονή είναι λίγο δύσκολο στην Ελλάδα. Για μένα είναι σημαντικό να στηρίξουν αυτά τα παιδιά, γιατί αυτά θα είναι το μέλλον της ομάδας», πρόσθεσε.

«Τους έχουμε τρομερή εμπιστοσύνη και γι' αυτό εξάλλου βρίσκονται εδώ, γι' αυτό παίζουν τα παιχνίδια. Εκπροσωπούν την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Εξαρτάται από τους ίδιους κατά πόσο θα το βγάλουν. Κατανοώ το άγχος τους, ότι και να λέμε δεν είναι μικρό πράγμα να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ειδικά όταν υπάρχουν πάρα πολλοί πιτσιρικάδες μαζεμένοι, αλλά νομίζω ότι όλοι μαζί προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό της ομάδας κι αυτό τους τιμά», συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις