Ο Παντέλης στον πάγκο του Πανιώνιου

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 15:21
UPD:15:33
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Νίκος Παντέλης, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής αλλά και μέλος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου, αφού την περίοδο 2005-2006 ήταν προπονητής της ομάδας, θα μεταβεί αύριο στη Νάουσα για να συναντήσει την αποστολή και, ουσιαστικά, να ξεκινήσει την προετοιμασία της.

A- A A+

Ο Νίκος Παντέλης είναι ο αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού.

Ο Παντέλης, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής αλλά και μέλος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου, αφού την περίοδο 2005-2006 ήταν προπονητής της ομάδας, θα μεταβεί αύριο στη Νάουσα για να συναντήσει την αποστολή και, ουσιαστικά, να ξεκινήσει την προετοιμασία της.

«Αποτελεί τιμή η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου. Μετά από τόσα χρόνια στην προπονητική, μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ στον σύλλογο της καρδιάς μου, στον οποίο ουσιαστικά βρίσκομαι από 13 ετών και έχω υπηρετήσει και ως παίκτης, αλλά και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου», ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Παντέλη.

«Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, όμως θεωρώ ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Ο Πανιώνιος χρειάζεται την στήριξη όλων και περιμένουμε από τους οργανωμένους και μη οπαδούς μας να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμή μας, στεκόμενοι στο πλευρό των προσπαθειών μας», κατέληξε η δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις