«Χώρισαν» Παναθηναϊκός και Σχορτσανίτης

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 14:32
UPD:14:55
EPA/DAVID EBENER

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

A- A A+

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης που είχε με το διεθνή σέντερ για έναν ακόμη χρόνο.

Ο 28χρονος πίβοτ είναι από σήμερα ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Η υπόθεση του Σχορτσανίτη απασχόλησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ΚΑΕ και τον Αργύρη Πεδουλάκη. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας με τον παίκτη, προσφέροντάς του λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε την περασμένη σεζόν.

Τελικά οι «πράσινοι» επέλεξαν να αποκτήσουν έναν διαφορετικό παίκτη για τη θέση του σέντερ, ο οποίος θα προέρχεται από τη ξένη αγορά, μιας και υπάρχει κενή μία θέση στο ρόστερ.

Σε 29 ματς της Α1 ο «Σοφο» είχε 8,1 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 11,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ σε 25 αγώνες της Ευρωλίγκας είχε 8,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 12 λεπτά ανά αγώνα. 

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη διοίκηση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις