Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ήπειρο

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 08:05
UPD:12:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΙΑ ΤΖΩΡΑ

Μπλόκο των Αστυνομικών στην Εγνατία στα διόδια προς την Ηγουμενίτσα, στη θέση Τυριά.

A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι, που επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο, δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο στην Άρτα, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, και διέφυγαν.

Στη συνέχεια, έκλεψαν ένα Ι.Χ. από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Λάκκα Σουλίου, η οποία είναι δύσβατη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΙΑ ΤΖΩΡΑ

Το κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο που φέρεται να εγκατέλειψαν οι καταζητούμενοι

Οι έρευνες εστιάζονται τώρα στην περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς, καθώς οι κακοποιοί έπεσαν σε μπλόκο, έκαναν αναστροφή πορείας και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο. Αρχικά εικαζόταν ότι κινούνται πεζή στο βουνό, ωστόσο μετά έγινε γνωστό ότι έκλεψαν μηχανάκι από κάτοικο της περιοχής για να διαφύγουν.

Όπως διαπιστώθηκε, το αγροτικό αυτοκίνητο, με το οποίο κινήθηκαν αρχικά και γάζωσαν το περιπολικό στην 'Αρτα, εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.

Η διαδρομή των κακοποιών «δείχνει» τους αλβανούς δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι όπως φαίνεται επιχειρούν να φτάσουν στα ελληνο-αλβανικά σύνορα και να διαφύγουν στη χώρα τους.

Στην 'Ηπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή