Αστέρας Τρίπολης: Η συνέχεια στο Καρπενήσι για τους Αρκάδες

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 14:06
UPD:14:08
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης.

A- A A+

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ολοκληρώθηκε.

Αύριο η αποστολή της αρκαδικής ομάδας θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, το Καρπενήσι, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο, που θα θέσει τις βάσεις για μια πορεία ανάλογη της περυσινής.

«Το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα και το πρόγραμμα βγήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάμε αύριο στο Καρπενήσι, προκειμένου να κάνουμε το ουσιαστικό στάδιο προετοιμασίας, με το χρόνο να μας πιέζει, αφού την 1η Αυγούστου θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στο Γιουρόπα Λιγκ» δήλωσε ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας, Σάκης Τσιώλης.

Ο Έλληνας προπονητής έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους, Μπαντή, Γεωργακόπουλο, Λαδά, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Λισγάρα, Ζαραδούκα, Κοντοέ, Ρούσση, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Μουνάφο, Σέτι, Κάφα, Ουρτάδο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ζησόπουλο, Αναστασόπουλο, Γκαϊδατζή, Τογρού, Βελίσσαρη, Γογωνά, Κυριακόπουλο, Καρυδόπουλο, Παπουτσή, Τσιώλη και Καστριτσέα.

Οι Κουρμπέλης και Μπακασέτας, που αγωνίστηκαν με την Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας, έχουν λάβει άδεια και θα ενσωματωθούν στην αποστολή στις 15 Ιουλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις